Week 30

This week Astrid is working with retouch for the food photos for Anton & Anton, and also doing a shoot for a Finnish beer brand. We are also all traveling to Nykarleby to visit relatives, and on our way Karin will do some lifestyle photography for a client who needs pictures showing rural life in Finland. Lifestyle photography for campaigns, magazines, books, websites and social media is one of our specialities.

Den här veckan jobbar Astrid med bildredigering av Anton & Anton´s matbilder. Hon kommer också att ta produktbilder i studio för ett nytt ölföretag. Vi kommer alla resa till Nykarleby för att hänga med släkten, och också passa på att fotografera lifestylebilder för en kund som behöver bilder för att beskriva vardagen på landsbygden i Finland. Livsstilsfotografering för kampanjer, magasin, böcker, webbsidor och sociala medier är lite av vår specialitet, så hör av dig om du vill bygga upp en egen bildbank för dina sociala kanaler exempelvis.