Week 29

Vacation week for most of the week, but we are gonna pop by Louise Mérus in Danskarby, Kirkkonummi. Karin and Louise, who is a chef and food stylist, have been working together for quite some time, and now Louise it opening her own training kitchen just halv an hour outside Helsinki. We are working on a brand book for the concept and there will also be some workshops about food photography with Louise and Karin in the fall. Stay tuned!

– 

Dags att ta lite semester, men vi ska ändå försöka hinna förbi Louise Mérus i Danskarby, Kyrkslätt. Karin och Louise som är kock och matstylist har jobbat tillsammans länge, och nu öppnar Louise snart ett kurskök i Danskarby. Vi jobbar tillsammans med att ta fram looken för Louise nya företag, och planerar samtidigt workshops till hösten där man kan lära sig mer om matstyling och -fotografering.